El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dos banderes blaves per a Benicarló

Els distintius reconeixen la qualitat de les dos platges així com els serveis de seguretat i accessibilitat. La temporada començarà el 29 de maig i finalitzarà el 3 d'octubre.

El Servei d’Ajuda a Domicili ofereix atenció personal i de suport a 54 usuaris de Benicarló

5 auxiliars d'ajuda a domicili treballen permanentment en el servei municipal, a més d'una auxiliar més que s'ocupa de les persones amb dependència reconeguda. A Benicarló, el SAD es va posar en marxa fa 31 anys amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones i potenciar-ne l'autonomia.

L’art pop arriba al Mucbe amb obres de reconeguts artistes nacionals i internacionals

L'exposició «This is Pop: 50 anys d'art pop, d'Andy Warhol a OBEY» s'inaugura dijous i es podrà veure fins a l'1 d'agost. La mostra està formada per més de 50 obres de reconeguts artistes, entre els quals destaquen Warhol, Lichtenstein, Equipo Crónica o Rafael Canogar.

Turisme elabora una nova guia que situa Benicarló com un balcó obert al Mediterrani

El document destaca sobretot les platges, la gastronomia, les festes, el patrimoni i les activitats. El document s'ha editat en valencià, castellà, anglés i francés.

Benicarló serà la capital del ciclisme el cap de setmana del 12 i 13 de juny

La primera cursa serà la I Marxa Cicloturista Ciutat de Benicarló, de 156 quilòmetres i 2.230 metres de desnivell, que ja compta amb vora 400 persones inscrites. A més, després d'uns anys sense poder-se organitzar, enguany es recupera la Ronda Ciclista al Maestrat, amb 23 equips confirmats.

Sara Foix i India Valera guanyen el XXVII Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

Fins al 16 de maig es podran visitar al Mucbe les obres que han participat en la 27a edició del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura. Sara Foix, en la categoria de majors de 18 anys, i India Valera, en la categoria de menors de 18 anys, han estat les guanyadores d'aquesta edició.

Una Ruta dels Mollons i Forns de Calç per a descobrir el terme de Benicarló

La Regidoria d'Agricultura ha elaborat un díptic amb la ubicació dels mollons i els forns de calç del terme municipal de Benicarló, incloent un mapa i informació sobre la funció i la història de les construccions. La ruta recorre la zona oest del terme de Benicarló i es pot fer tant a peu com en bicicleta.

Benicarló homenatja els dos veïns deportats al camp de concentració de Mauthausen

Els benicarlandos Antonio Machordom Coll i José Calvet Febrer van ser deportats a Mauthausen i posteriorment assassinats al camp de Gusen al 1942. L'acte ha servit per a transmetre a les futures generacions uns fets que mai més s'han de tornar a repetir.

Joventut i el CIPFP ensenyen els joves com cuinar de manera fàcil i saludable

La iniciativa ha consistit en la gravació de tres vídeos on alumnat de Cuina del Centre Integrat Públic de Formació Professional mostra fins a 15 receptes especialment adreçades a què joves i estudiants milloren la seua dieta. Ensenyen receptes d'ensalades, creps, brownie saludable, natxos i guacamole, pasta amb salsa carbonara, truita de pataques xips, palmeretes, galetes o bombons.

Benicarló celebra el Mes de la Discapacitat amb una programació adaptada a les circumstàncies

El programa inclou tallers de cuina, exposicions, esport, teatre i xarrades en línia. Les activitats compleixen amb totes les mesures d'higiene i seguretat.

-->