Premi Tabarca 2002

Guardó del Premi Tabarca 2002 El 29 de maig de 2002 la Universitat d'Alacant lliurava els premis Tabarca 2002 a les millors webs de la Comunitat Valenciana. El portal www.tabarca.com, realitzat per la Universitat d'Alacant, té indexades més de 500 webs d'institucions, organismes oficials i administracions públiques que opten al premi.

Un jurat composat per onze professionals dels mitjans de comunicació, tècnics d'informàtica i experts en art es va encarregar de valorar el contigut, el disseny i els aspectes tecnològics dels centenars de webs que hi participaven. Aquest jurat va considerar que la web de l'Ajuntament de Benicarló, www.ajuntamentdebenicarlo.org, era la millor web institucional.

En l'acte de lliurament de premis, celebrat a l'edifici del rectorat del campus de la Universitat d'Alcant, el president del jurat va incidir en la gran qualitat de les webs premiades. Foto de l'equip del web Asistiren, en representació de l'Ajuntament de Benicarló, Francisco Pac regidor-delegat d'Informàtica, Fidel Garcia i Josep V. Taus integrants de l'Equip de Desenvolupament de la Web. Francisco Pac, recollia el premi de mans del director adjunt del Servei d'Informàtica de la Universitat d'Alacant.

Aquest premi atorgat pel món acadèmic a la web de l'Ajuntament de Benicarló, que ja va quedar finalista en l'edició del 2001, posa de manisfest la qualitat d'una web construida per promocionar la ciutat i apropar l'administració amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L'Equip de Desenvolupament de la Web agraeix l'esforç del nombrós grup de col·laboradors que han participat de forma desinteressada en la seua realització i que ha contribuït a aconseguir aquest guardó.