Notícies destacades

La secció web dedicada a les eleccions registra més de 73.000 pàgines servides

29/05/2023

La majoria de l'electorat ha consultat el col·legi on havia de votar i l'apartat dedicat a l'escrutini final. Enguany es compleixen 20 anys de la posada en marxa de la secció web, amb un balanç de més de 3,4 milions de pàgines servides.

Les eleccions municipals i autonòmiques celebrades ahir diumenge han generat un amplíssim tràfic de visites al web de l'Ajuntament, on es recopila bona part de la informació de servei relacionada amb el procés electoral.

Així, la secció web dedicada a les eleccions del 28M ha registrat més de 73.000 pàgines servides des que es va activar, el passat 3 d'abril. L'apartat més visitat, amb més de 31.000 visites, ha estat 'On he de votar', on la ciutadania podia consultar el col·legi electoral on havia de votar. En aquest mateix apartat, només ahir diumenge es van registrar 3.200 visites.

L'altre apartat més consultat ha estat el de l'escrutini, amb més de 19.000 visites registrades des d'ahir a les 21.00 hores. Enguany, com a novetat, els resultats finals obtinguts per mesa i secció es poden descarregar en un full de càlcul.

També el simulador electoral, amb 2.720 visites, és un dels apartats que més curiositat genera entre l'electorat, atés que permet fer un càlcul fictici de la composició de la corporació municipal introduint el nombre total de regidors, el nombre de candidatures que es presenten i el nombre de vots previstos per a cadascuna de les candidatures.

Aquest 2023 s'han complit 20 anys de la posada en marxa de la secció web dedicada als processos electorals. Al llarg d'aquests 20 anys, s'han registrat més de 3,4 milions de pàgines servides.