Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició 'Re-Trazos' de Manuel Sorlí

Exposició: «Re-Traços»

Manuel Sorlí Torres

Del 16 de setembre fins al 23 d'octubre de 2022

Lloc: Mucbe

Organitza: Regidoria de Cultura.

El proper divendres 16 de setembre, a les 11.30h., tindrà lloc la inauguració de l'exposició «Re-Trazos» de l'artista local Manuel Sorlí. La mostra es podrà visitar fins al proper dia 23 d'octubre de 2022.

RE-TRAÇOS

Sento passió pel dibuix des de xiquet. Els meus records d'infància van estar sempre plens de paper, llapis, colors, caricatures, i còmics.

Primer el llapis i després la plumilla s'apoderen dels meus dibuixos, sempre en blanc i negre, com si la meua imaginació i els meus traços entengueren la vida i el que ens envolta en aqueixos colors. Més tard, amb la jubilació, l'aquarel·la arribaria a la meua vida artística completant la meua passió per l'art amb el llapis i la plumilla.

Els meus anys dissenyant mobles van fer que el traç, tan important en el meu treball diari, es fusionara amb el meu jo més creatiu transformant els meus retrats en el que jo dic "RE-TRAÇOS".

Autodidacta de formació. Els meus estudis artístics han sigut: la humilitat i admiració amb la qual he observat i analitzat obres, artistes i tècniques. Influint en la meua afició pel retrat, el que va ser gran mestre i volgut Fernando Peiró. Record amb nostàlgia passar amb ell inoblidables i enriquidores tertúlies.

I, espentat d'alguna forma per la seua memòria, m'he retrobat en aquest temps de confinament i Pandèmia, amb aquella passió de xiquet que mai degué deixar de pintar.

Esta exposició és una xicoteta mostra d'aquesta lluita que, encara hui, mantenen en la meua ment i les meues mans els llapis, les aquarel·les i els retoladors, sabedors al final de que l'únic vencedor sempre és l'art.

Manuel Sorlí Torres

Catàleg de l'exposició

----

Creat per david el 13/09/2022
© 2000-2022 Equip Desenvolupament Web Imprimir