Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (XIII Biennal)

XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (XIII Biennal)

Organitza: Regidoria de Cultura

18 d'agost | 2 d'octubre 2022

Inauguració i entrega de premis el dijous dia 18 d'agost de 2022, a les 12.30 h

Lloc: Mucbe

El proper dijous dia 18 d'agost, a les 12.30 h., tindrà lloc la inauguració de l'exposició i entrega del premi de la XL edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (XIII Biennal).

En aquesta edició (que es celebra cada 2 anys), han sigut 46 les obres presentades, participant un total de 31 artistes de tota la geografia espanyola. L'exposició és una mostra de les diferents tècniques pictòriques utilitzades, així com de la temàtica triada per cada autor en les seues creacions artístiques. En la mostra es podrà gaudir de l'obra guanyadora, juntament amb dues mencions honorífiques i una selecció de 22 obres presentades realitzada pels membres del jurat qualificador.

Aquest certamen de pintura, amb una forta consolidació a Benicarló, té l'objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques, i així ens el demostren les XL edicions que s'han dut a terme i que configuren, amb l'obra guanyadora de cada edició, un magnífic fons pictòric per a l'Ajuntament de Benicarló.

*Imatges:

- Obra guanyadora XL Certamen: 'Material Sensible' d'Evelyn Roca Schöpe.

- Menció Honorífica: 'Meló d'alger al bodegó' de José Arnau Belén.

- Menció Honorífica: 'Ha-ga-ta' d'Olga Davó Alonso.

---

Acta 1 del Jurat qualificador XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló. Selecció d'obres finalistes al XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (25 de juliol de 2022)

Acta 2 del Jurat qualificador XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló. Atorgament del Premi XL Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló (12 d'agost de 2022)

Creat per david el 16/08/2022
© 2000-2023 Equip Desenvolupament Web Imprimir