Diumenge 19 d'agost

12.00 h XI Concentració i Plantada de Gegants. Lloc: Av. de Joan Carles I. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

17.00 h Festa infantil amb el Grup d'Animació Xalem i inflables. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Col.labora: Cerrajería Burriel, Bar Enmi i Café Brasil.

18.30 h XI Trobada de Gegants i Cabuts. Acompanyarà el cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Av. de Joan Carles I, Pl. de la Constitució, Pius XII, Crist de la Mar, Rei En Jaume, Major i Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

20.30 h Cercavila i exhibició de fanalets de meló de moro. Acompanyament a càrrec de la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Colla de Gegants i Cabuts. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu, Major, Sant Joan, Joan Carles I, Ferreres Bretó i Ajuntament. Col.labora: Mister Dog, Foto-Video Guillermo, Administració de Loteria núm. 1, Floristeria La Orquidea i Quiosc Muchola.


Dilluns 20 d'agost

10.30 h XX Gimcana Infantil. Lloc: Passeig de Febrer i Soriano. Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

16.30 h XXVI Marxa Popular Ciclista. Sortida des de l'Ajuntament. Organitza: Unió Ciclista Benicarló.

17.00 h Festa infantil amb el Grup d'Animació Xalem i inflables a l'Av. de Joan Carles I. Patrocina: Bancaixa Fundació Caixa Castelló.


Dimarts 21 d'agost

17.00 h Festa infantil, cercavila de disfresses amb la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Disfressa't i nosaltres et pintem. En finalitzar xocolatada. Recorregut: Placeta dels Bous, Ferreres Bretó, Sant Bartomeu, Major, Sant Joan i J.Carles I. Col.labora: Restaurant El Cortijo i Panaderia Sergio.


Dimecres 22 d'agost

17.00 h Batalla infantil d'aigua. Lloc: Recinte de Penyes. Organitza: Penya El Cadafal.

18.00 h Dia popular a la fira. A partir de les 18.00 h, totes les atraccions a 100 ptes. Lloc: Recinte de la fira. Organitza: Associació de Firaires.


Dijous 23 d'agost

11.00 h Concurs de Dibuix Infantil al carrer de Sant Joan. Col.labora: Llibreria-Papereria Mulet i Restaurant La Xaruga.

17.00 h Parc infantil amb inflables a l'Av. de Catalunya (darrera Parc de Bombers). Col.labora: Hormigones y Morteros Domingo, SL.

17.00 h Triangular futbol Benjamí - Aleví. Lloc: Camp de futbol Jaume I. Organitza: C.F. Benihort.

18.15 h Cercavila amb la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, F.Bretó, Pl. de la Constitució, Pius XII, Dr. Ferran, Av. de Catalunya (fins ubicació Parc Infantil), Moreres, Crist de la Mar, Joan Carles I, F.Bretó i Ajuntament.

18.30 h Triangular futbol Benjamí - Aleví. Lloc: Camp de futbol Jaume I. Organitza: C.F. Benihort.

19.00 h Espectacle infantil Frigo Show 2001. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Patrocina: Frigo.

19.15 h Conta contes d'un trobador al Mercat Medieval.


Divendres 24 d'agost

18.00 h Festa infantil amb el Grup d'Animació Xalem, inflables i repartiment d'orxata. Lloc: Plaça Santa Maria. Col.labora: Multiparc Picarol i Pastisseria Oms.


Dissabte 25 d'agost

16.30 h Festival marítim amb cucanyes i tines. Col.labora: Confraria de Pescadors Sant Elm.


Diumenge 26 d'agost

18.00 h Partit de futbol infantil entre el C.F. Benihort i un altre potent equip. Lloc: Camp Municipal. Organitza: C.D. Benicarló.

19.00 h Desfilada de carrosses i batalla de confetti amb l'acompanyament de les diferents colles participants en la XVI Trobada de Dolçainers i Tabaleters. Recorregut: Pintor Sorolla, Constitució, Pius XII, Crist de la Mar, Joan Carles I, Ferreres Bretó i Pintor Sorolla.