Dissabte 18 d'agost

23.30 h Ball popular amenitzat per l'Orquestra 4 Nada +. Lloc: Pista Poliesportiva del Passeig Marítim. Col.labora: Bar El Jardín, Hotel-Restaurant Marynton i Restaurant Neptuno.

24.00 h Nit del Certamen. Ball de Gala amb l'actuació de Manolo Escobar i l'Orquestra Santiago. Pomell de focs d'artifici a càrrec de Pirotècnia Tomas, SL de Benicarló. Lloc: Pista annexa al Pavelló Poliesportiu. Col.labora: Electro-Gas Domingo Lores.


Diumenge 19 d'agost

23.00 h Representació de l'obra del Tricicle Slastic a càrrec de la segona companyia. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Col.labora: Plantes Surrach.


Dimarts 21 d'agost

20.30 h Actuació amb el grup folklòric ucraïnés Kuiten. Lloc: Plaça Sant Bartomeu. Col.labora: Santi, Fontaneria Calefacció i Electricitat.

23.00 h Nit de revista amb Esta Fonda es la Monda amb Marianico el corto i Baluarte Aragonés. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu.


Dimecres 22 d'agost

23.30 h Ball popular amb l'Orquestra Los del Ebro. Lloc: Plaça Mercat Vell. Col.labora: Bar Frankfurt 10, Cafeteria-Bar Mercat Vell, Café Goya i Café-Bar Levante.

24.00 h Gala-Ball en homenatge a les Dames de les Entitats Locals. Actuació de les Orquestres Traviatta i València. Durant l'acte es retrà homenatge a la Millor Esportista 2000, Susana Lluch Compte, del Club d'Atletisme Baix Maestrat. Persona vinculada amb l'esport, José Ballester Peña, del Club d'Escacs Benicarló. Persona destacada en l'àmbit cultural, Ramón París Martínez. Persona destacada en l'àmbit de l'acció social voluntària, Carmen Lluch Esbrí.Pomell multicolor a càrrec de Pirotècnia Tomás, SL de Benicarló. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Col.labora: Oremar.


Dijous 23 d'agost

23.00 h Concert amb El Canto del Loco al Recinte de les Penyes. Col.labora Coordinadora de Penyes. En finalitzar el concert focs d'artifici a càrrec de Pirotècnia Tomas, SL de Benicarló. Lloc: Recinte de les Penyes. Organitza: Comissió de Festes. Col.labora: Penya El Masclet.

24.30 h Ball popular amb el Trio Avante. Lloc: Plaça del Mercat. Col.labora: Helados Costa Dorada i Cafeteria Doble-Doble.


Divendres 24 d'agost

23.00 h XI Cantada d'havaneres amb el grup Canya Dolça. Lloc: Platja del Morrongo. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a tots els assistents. Col.labora: Bodega Bar Miravet. Patrocina havaneres: Bancaixa Fundació Caixa Castelló.

24.00 h III Mechero Festival 2001, amb els grups Super Skunk, Kannon i Hedtrip. Lloc: Pista d'IES Joan Coromines. Organitza: Penya Mechero.


Dissabte 25 d'agost

24.00 h Espectacular ball popular amb l'orquestra Ethel i Malvarrosa. Lloc: Pista annexa pavelló poliesportiu.