9.00 h Tirada Social de Colomí a Braç. Lloc: Camp de Tir Municipal La Basseta. Organitza: Societat de Caçadors Sant Hubert.
10.00 h Prova de Cotxes Ràdio-Control 1.8 t.t. Lloc: Instal.lacions del Barranquet. Organitza: Club Ràdio Control Maestrat.
10.00 h Concurs de Tir i Arrossegament. Lloc: Av. Méndez Núñez. Organitza: Penya Surrach 2000.
12.00 h Inauguració de la V Exposició de Manualitats Artesanes, fins el dia 23. Lloc: Local Social del Club de la Tercera Edat.
12.00 h XI Concentració i Plantada de Gegants. Lloc: Av. de Joan Carles I. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.
12.00 h XI Exposició de Bonsais Festes Patronals. Aquesta exposició romandrà oberta fins dimarts 21, d'11 a 13 i de 18 a 22 hores. Lloc: CP Marqués de Benicarló (Entrada per Iecla).
15.00 h IV Concurs de Pintura i Dibuix Ràpid. Concentració als baixos de l'Ajuntament. Patrocina: Ashland Chemical i Caixa Rural.
16.00 h III Torneig Individual de Bowling. Lloc: La Estación Bowling Center. Organitza: Club de Bowling Rocabolo.
16.00 h I Campionat de Virtual Tennis Dreamcast al Casal de la Penya Els Tararots.
16.30 h Concurs de Tir i Arrossegament. Lloc: Av. de Méndez Núñez. Organitza: Penya Surrach 2000.
17.00 h Festa infantil amb el Grup d'Animació Xalem i inflables. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Col.labora: Cerrajería Burriel, Bar Enmi i Café Brasil.
17.00 h Bous a la mar. Ramaderia: José Vicente Llopis Albert. Lloc: Esplanada del port. Col.labora: Mármoles Ayza.
18.00 h XXIII Cross de Festes. Lloc: Av. Catalunya. Organitza: Club d'Atletisme Baix Maestrat.
18.30 h XI Trobada de Gegants i Cabuts. Acompanyarà el cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Av. de Joan Carles I, Pl. de la Constitució, Pius XII, Crist de la Mar, Rei En Jaume, Major i Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.
19.30 h Partit de bàsquet entre la Selecció Espanyola de Bàsquet i la Universitat Americana de Aurburn. Lloc: Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Bàsquet Benicarló.
20.00 h Inauguració de la III Exposició Biennal del Guanyador del XXX Premi de Pintura Ciutat de Benicarló . Lloc Museu Arqueològic Municipal. Aquesta exposició romandrà oberta fins diumenge 26.
20.00 h Concert d'homenatge 50 Aniversari. Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.
20.00 h Exhibició de gimnàstica rítmica i ball a càrrec del Club Gimsport. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu.
20.00 h Ruidosa Globotà. Lloc: Av. de Joan Carles I. Organitza: Penya Masclet.
20.30 h Cercavila i exhibició de fanalets de meló de moro. Acompanyament a càrrec de la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Colla de Gegants i Cabuts. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu, Major, Sant Joan, Joan Carles I, Ferreres Bretó i Ajuntament. Col.labora: Mister Dog, Foto-Video Guillermo, Administració de Loteria núm. 1, Floristeria La Orquidea i Quiosc Muchola.
21.00 h Ball al Club de la Tercera Edat.
21.00 h Lliurament de premis del IV Concurs de pintura i dibuix ràpid. Lloc: Plaça de Sant Bartomeu. Patrocina: Caixa Rural i Ashland Chemical.
23.00 h Representació de l'obra del Tricicle Slastic a càrrec de la segona companyia. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Col.labora: Plantes Surrach.
01.30 h Festa Flis-Flas al Casal de la Penya Sector Crític.