Les Festes ja estan aquí. Un any més celebrem una setmana de Festes en honor al nostre patró Sant Bartomeu. Enguany us demano la vostra participació, perquè l'esforç realitzat per la Comissió de Festes tinga la seua recompensa en l'assistència de moltes persones als actes organitzats.

Beatriz, Reina de les Festes, sé de la teua il·lusió per arribar a ser la màxima representant de la joventut en la nostra ciutat. Espero que el teu somriure òmpliga d'alegria a tots aquells que compartim amb tu aquests dies de joia. Desitjo que tu i les Dames de la Cort d'Honor, Dames Infantils i Dulcinea gaudiu i tingueu unes festes plenes de felicitat i d'alegria. Voldria que aquests dies siguen d'aquells que es guarden entre els records personals, com aquelles pàgines de la vida que ens agrada recordar i on ens agrada tornar de tant en tant.

Des d'aquestes línies voldria demanar disculpes a tots els benicarlandos per les molèsties que durant tot l'any ocasionen les diferents obres que es realitzen a la nostra ciutat. Però una ciutat que avança al ritme de la nostra, ha de pagar aquest tribut. Un tribut de sofriment per a poder gaudir el demà, molt proper, i sentir-nos orgullosos de la nostra ciutat.

En definitiva, com sempre, les meues paraules de comiat en aquesta salutació són una invitació a tots els benicarlandos i els visitants a participar en les Festes i gaudir-ne. Unes Festes Patronals que, amb molta estima, es preparen per a tots vosaltres.

Jaime Mundo Alberto

Alcalde