És un privilegi per a mi poder donar-vos la benvinguda a aquesta finestra virtual que és el web de l'Ajuntament de Benicarló. Un web que volem que esdevinga una porta oberta al nostre municipi, un espai de trobada per als qui volen conèixer-nos millor però també una eina de contacte amb la qual el ciutadà puga realitzar les gestions administratives del dia a dia.

En aquesta nova legislatura apostarem de manera decidida per l'administració electrònica com a ferramenta que millore les relacions amb la ciutadania i per la transparència com a compromís personal, com a demostració d'una nova manera de fer política. De fet, la transparència, l'honestedat, el rigor i la participació han de ser els eixos d'aquesta nova legislatura. Així ens ho reclama la ciutadania i així ho hem de fer. És important que els veïns i veïnes de Benicarló tinguen accés a la informació i senten com a seu aquest Ajuntament.

Aquesta serà també una legislatura amb un objectiu principal, que serà el de treballar pel benestar de la ciutadania i, de forma especial, per les persones més vulnerables. Treballarem perquè Benicarló siga un referent econòmic, social i cultural i lluitarem perquè els nostres veïns tinguen una millor qualitat de vida.

Aquests i molts d'altres són alguns dels principals reptes de futur que haurà d'afrontar Benicarló a curt termini, com ho serà també la generació d'oportunitats laborals, la millora dels serveis públics, la dinamització comercial i l'aposta decidida per situar la nostra ciutat com un referent turístic.

I tinc la tranquil·litat d'assumir tots aquests reptes de la mà d'un gran equip de govern, plural i amb diferents sensibilitats, però compromés a parts iguals amb les necessitats dels ciutadans i decidit a donar el millor de sí mateix durant aquests quatre anys, amb un únic objectiu comú que serà el de construir un Benicarló millor.

Xaro Miralles Ferrando

-->