Regidor del Partit Popular

Representant a:

Comissió Informativa de Benestar Social, Sanitat, Participació Ciutadana i Joventut

Comissió Informativa de Contractació i Patrimoni

Comissió Informativa de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Econòmics

Comissió Especial de Comptes

Junta Rectora de l'OACSE

Consell de Direcció de l'OACSE

Consell de Benestar SocialAdreça electrònica: jcerda@ajuntamentdebenicarlo.orgNascut a Benicarló el 1960

Llicenciat en Psicologia, especialitat en Psicologia Clínica. És psicòleg general sanitari i ha treballat com a professional en les àrees de formació i orientació des del 1984. Va ser orientador en el Col·legi La Salle de Benicarló (1984-1992), psicòleg o director-psicòleg en els centres de l'OACSE (2009-2015), psicòleg en consulta de Psicologia Clínica i de la Salut des de 2002 i psicòleg de l'Associació d'Alzheimer de Benicarló des de 2009.

Ha estat membre del tribunal avaluador en les oposicions al cos de la Policia Local (proves psicològiques), psicòleg de la Fundació Favide (ajuda a les víctimes del delicte) i en Creu Roja Espanyola atenent assumptes de famílies i de violència de gènere. Ha col·laborat en diferents projectes en els Departaments de Psicologia Evolutiva i de Psicologia Bàsica de la Universitat Jaume I i amb la Facultat d'Educació de la UNED. Ha estat ponent en diferents cursos i jornades i és autor d'articles científics i divulgatius.

Sense experiència política anterior, Cerdá és soci i membre de les juntes directives de diferents entitats socials i culturals de Benicarló. És president de l'Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló des de 2008 i autor d'un estudi sobre l'origen del Crist de l'Asil. També és autor de dos enquestes publicades el 1994 i 2005 que analitzaven diferents aspectes relacionats amb la realitat dels joves de Benicarló. Va ser mantenidor de l'acte d'obertura de la Setmana Santa de Benicarló el 2014.

Actualment és membre electe del Consell de la Missió Educativa Lasaliana del Sector València-Palma, membre de la Divisió de Psicologia de la Intervenció Social (PISoc) del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs i membre de la Divisió de Psicologia Clínica i de la Salut (PCyS) del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs.