Susana Pérez Alonso. Regidora de Joventut i Participació Ciutadana

Regidora de Joventut i Participació Ciutadana

Representant a:

-Comissió Informativa de Benestar Social, Sanitat, Participació Ciutadana i Joventut

-Comissió Informativa de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Econòmics

-Comissió Especial de ComptesAdreça electrònica: sperez@ajuntamentdebenicarlo.org

Nascuda a Castelló de la Plana el 1990.

És estudiant de doble grau de Magisteri en la Universitat Internacional de València i compagina la seua carrera juntament amb els estudis de Música i Cant. També ha cursat estudis relacionats amb Musicoteràpia i Educació Especial.

És professora a l'Escola de Música de Vinaròs (ESMUVI) i directora de la Coral Infantil del CEIP Misericòrdia de Vinaròs.

És voluntària des de l'any 2007 de Protecció Civil Benicarló, on exerceix el càrrec de secretària de l'associació i encarregada sanitària. Ha rebut formació en primers auxilis bàsics i avançats i actuació en espectacles pirotècnics, entre d'altres.

Forma part de diferents agrupacions corals dins de la comarca del Baix Maestrat i els Ports i està activa en diverses associacions del nostre municipi: ha sigut membre de la Junta Local Fallera de Benicarló i forma part de la Falla la Paperina i de diverses associacions culturals.

Va entrar en política com a simpatitzant del col·lectiu d'Iniciativa País Valencià. Es presentà a les eleccions municipals de 2015 dins de la llista de Compromís-ERPV, i en la candidatura a les Corts Valencianes per la província de Castelló.

Actualment és membre de l'Executiva Comarcal de Compromís Maestrat-Els Ports i de la coordinadora de càrrecs públics d'Iniciativa-PV. Forma part de la Coordinadora de Joves amb Iniciativa en la Secretaria Institucional i és portaveu supracomarcal. També és membre de la comarcal d'Iniciativa de les Comarques del Nord i forma part de l'executiva local de Compromís.