Marta Escudero Albor, segona tinent d'Alcaldia. Regidora de Serveis Generals i Benestar Social

Segona tinent d'Alcaldia. Regidora de Serveis Generals i de Benestar Social

Representant a:

- Comissió Informativa de l'Àrea de Serveis al Ciutadà

- Comissió Informativa de Benestar Social, Sanitat, Participació Ciutadana i Joventut

- Comissió Informativa de l'Àrea de Serveis Generals i Policia i Seguretat

- Comissió Informativa de Contractació i Patrimoni

- Junta Rectora de l'OACSEAdreça electrònica: mescudero@ajuntamentdebenicarlo.orgNascuda a Benicarló el 1976.

És llicenciada en Ciències Biològiques, amb l'especialització de Bioquímica i Biologia Molecular (1999) per la Universitat de València.

El seu treball s'ha desenvolupat sempre dins l'àmbit sanitari. Primer com a becària d'investigació a la Facultat de Medicina de la Universitat de València i posteriorment, ocupant el càrrec d'especialista en aplicacions clíniques en citometria de flux i citogenètica a una multinacional farmacèutica amb seu a Madrid, Izasa SA. Últimament ha treballat com a dietista en dos centres propis de nutrició i dietètica ubicats a Benicarló i a Vinaròs.

Participa activament del teixit associatiu benicarlando i col·labora amb regularitat amb diferents entitats de caràcter cultural, social i mediambiental.

Ha estat portaveu local de Compromís Benicarló, membre de l'executiva comarcal de Compromís Maestrat-Els Ports i membre de l'Executiva Nacional del Bloc Nacionalista Valencià (partit integrant de la coalició Compromís). Actualment, és membre de l'executiva local i comarcal del Bloc Nacionalista Valencià.

Va encapçalar la llista municipal Compromís-Esquerra Republicana del País Valencià a les passades eleccions municipals de maig del 2015. Marta Escudero ja va formar part de la llista municipal del Bloc-Compromís en les eleccions municipals i autonòmiques de 2011, i ocupava el tercer lloc a la candidatura de Compromís a les Corts Valencianes per la província de Castelló.