S’adjudica per 2,2 milions € el nou passeig per a vianants del Port de Benicarló

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Becsa, amb un termini d'execució de 12 mesos. Els treballs inclouen també la renovació de les casetes dels mariners.

Benicarló manifesta el seu rebuig i condemna la violència masclista pel 25N

Amb motiu del 25N, la Corporació Municipal ha fet visible el seu rebuig a la violència de gènere amb la lectura conjunta d'un manifest de condemna. A l'acte també han participat els centres educatius de secundària i representants de nombroses entitats socials de Benicarló.

L’Ajuntament tindrà un pla de mandat que marcarà el full de ruta de la legislatura

El pla s'ha elaborat a través d'un contracte menor per valor de 8.000 euros. El document estableix l'estratègia a seguir durant la legislatura.

Benicarló, una ciutat compromesa amb la lluita contra la violència de gènere

En l'atenció a les víctimes participen la Guàrdia Civil, Policia Local, els Serveis Socials Municipals, a més del Centre Dona de Sant Mateu. Actualment es gestionen més de 100 casos.

Juan Carlos Palau i Elga Lamas firmen la imatge de la XXXI Festa de la Carxofa

El dissenyador benicarlando i la il·lustradora gallega han apostat per un cartell ple de color i vida, amb protagonisme de les dones llauradores.

Benicarló demana ajudes i la millora de les condicions per al sector pesquer

L'Ajuntament i la Confraria de Pescadors reclamen ajudes per al combustible i l'increment de les compensacions pels dies que no poden sortir a la mar.

Benicarló obrirà les portes al Nadal amb una Fira per a dinamitzar el comerç

La cita serà el cap de setmana del 8 al 10 de desembre a la plaça de Sant Bartomeu i el carrer Major. Aquest any els xiquets i xiquetes podran entregar les cartes personalment al Pare Noel.

El projecte de residència artística de Claudio Beorchia vorà la llum divendres

L'artista italià exposarà el seu projecte al Mucbe, que es podrà visitar fins a l'1 de desembre. En la mostra dona veu a fotografies antigues de la ciutat de Benicarló.

El Consell d’Infància i Adolescència presenta els nous integrants

S'han renovat els representants dels centres de secundària així com els representants dels grups polítics municipals.

El Mucbe inaugura l’exposició ‘Salitre y Tierra’, una finestra oberta al mar i a la terra

El blau del mar i el verd de la natura predominen en la mostra de l'artista Sali García, que es podrà visitar al Mucbe fins al 7 de gener.