Benicarló reivindica la diversitat sexual en el Dia Contra la LGTBIFòbia

L'alumnat de l'IES Joan Coromines, l'IES Ramón Cid i usuaris i usuàries de la Residència El Collet han participat activament de l'acte.

Ràdio Benicarló es bolca en les eleccions municipals del 28 de maig

L'emissora ha programat un complet calendari d'entrevistes i debats per tal d'apropar a la ciutadania els programes i les propostes de les diferents formacions i candidats que concorren a les eleccions municipals. La programació especial culminarà amb un programa especial la mateixa nit electoral.

Benicarló visibilitza la discapacitat i la diversitat en l’agenda social del maig i juny

El programa d'empoderament col·lectiu Kimberlé preveu activitats esportives, tallers, xarrades, exposicions i representacions teatrals. Aquest diumenge se celebrarà la II Marxa contra el Càncer, amb sortida i arribada des de la plaça de la Constitució.

La Policia Local imparteix educació i seguretat vial a l’alumnat de secundària

La formació s'ha adreçat especialment als joves que comencen a desplaçar-se en bicicleta, patinets elèctrics o ciclomotors. Hi han assistit vora 300 alumnes de 3r d'ESO

David Brau i Luis Achour guanyen el Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

David Brau Marzá, en la categoria de majors de 18 anys, i Luis Omar Achour Messelmani en la categoria de menors de 18 anys, han estat guanyadors. L'exposició amb totes les obres participants es podrà visitar al Mucbe fins al 4 de juny.

Surt a licitació el servei de recollida i trasllat d’animals abandonats de Benicarló

El servei inclou el manteniment dels animals en un centre d'acollida gestionat per la mateixa empresa adjudicatària fins que algú els adopte. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 24 de maig.

Benicarló serà el punt de sortida de l’etapa reina de la Volta a Castelló el 10 de juny

Els corredors sortiran de la plaça de la Constitució i recorreran 160 quilòmetres fins a arribar a Bel. La 40 edició de la Volta a Castelló comptarà amb la participació de 120 ciclistes de 20 equips.

Benicarló viurà una Setmana de la Ciència amb vocació d’impacte global

Les noves aplicacions de les vacunes, els abusos de la indústria alimentària, la relació entre el bossó de Higgs i la salut o la ciència aplicada a la gastronomia seran alguns dels temes que es tractaran en aquesta edició que tindrà lloc del 15 al 21 de maig. L'humor i la sàtira basats en el rigor científic també tenen el seu espai assegurat.

Surt a licitació el xiringuito de la platja de la Caracola per a la temporada estival

La licitació preveu un establiment de bar-cafeteria, amb una superfície màxima de 150 metres quadrats. Les ofertes es poden presentar fins a l'11 de maig.

Surt a licitació la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats al polígon El Collet

El nou equipament, de més de 6.000 metres quadrats, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. L'actuació, valorada en 222.162,35 euros i subvencionada per l'IVACE, s'inclou dins del Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló.