Benicarló acull les II Jornades Empresarials de suport a l’emprenedoria

La trobada tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny i inclou conferències sobre xarxes socials, gestió del temps i intel·ligència emprenedora. També s’ha organitzat una sessió oberta de networking dirigida per l’associació Red Emprende.

La Campanya Esportiva d’Hivern s’acomiada amb una jornada de portes obertes

La cita tindrà lloc el proper dissabte 8 de juny al Pavelló Poliesportiu. S’han programat activitats per a totes les edats i una masterclass en botes de rebot.

Benicarló acull el VIII Certamen de Ciclisme Adaptat

Aquest diumenge, 2 de juny, Benicarló acollirà el VIII Certamen de Ciclisme Adaptat, una prova que serà campionat autonòmic de la modalitat. Al caràcter esportiu de la cursa s'afegeix una marcada voluntat reivindicativa per conscienciar la ciutadania sobre els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional.

Surt a licitació la urbanització del tram urbà de l’antiga N-340

Les obres afectaran al tram que va des del carrer d’Alcalà de Xivert fins al carrer de Vinaròs i inclou la construcció de quatre rotondes, la reducció de l’amplada de la carretera i la il·luminació de tot el tram. El pressupost base de licitació és de 959.334,89 euros (IVA inclòs).

Benicarló tindrà dos nous tallers d’ocupació per a persones amb dificultats d’inserció laboral

Els tallers tindran una durada de 6 mesos i donaran formació en jardineria i ocupació a 24 persones. Un dels tallers s’ha concedit a l’Ajuntament i l’altre al Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral (Obsedi Maestrat), que també es gestiona des de Benicarló.

El Mucbe s’endinsa en les obres dels anys 50 als 80 de l’artista Peiró Coronado

Avui s’inaugura la mostra que proposa una nova visió de l’artista, on per primera vegada se’l compara amb figures de l’art contemporani de primer nivell. L’exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 7 de juliol.

La Universitat Popular celebra el final de curs amb l’exposició col·lectiva anual

Els alumnes de la Universitat Popular exposaran els treballs que han elaborat al llarg del curs en una mostra que posa fi a les classes. L’exposició recull dibuixos, pintures, fotografies i il·lustracions, entre d’altres, i es podrà visitar al Mucbe fins al 16 de juny.

Arriba l'Escola d'Estiu, l'alternativa vacacional infantil de l'Ajuntament

L'Escola d'Estiu de l'Ajuntament de Benicarló, per a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, obrirà les portes l’1 de juliol i donarà servei fins al 9 d'agost. El procés d’inscripció començarà el dia 30 i 31 de maig amb el repartiment de cites per a més tard poder formalitzar la matrícula en el torn assignat.

Avancen les obres de rehabilitació del Jardí del Mucbe

Els treballs d’adequació del jardí interior del museu completaran totalment la rehabilitació de l’antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit. El jardí comptarà amb un hort botànic i una àgora per a concerts i activitats culturals.

Comencen les obres de la segona fase d’ampliació del cementeri de Benicarló

Les actuacions consisteixen en la construcció de 344 nínxols i 120 columbaris, que completen la primera fase de les obres, que es va realitzar l’any 2009. Aquestes actuacions de la segona fase asseguraran el servei funerari municipal.