La Generalitat invertirà 2 milions d’euros en l’ampliació del Centre de Salut

La Conselleria de Sanitat ha anunciat un projecte d'ampliació en 1.400 metres quadrats del Centre de Salut Integrat (CSI). Concretament, augmentaran l'espai els departaments d'Urgències, Rehabilitació, Pediatria i Medicina de Família.

Es licita de nou l’equipament i acabats de l’entorn urbà del Mercat

Es tracta del 2n lot de les obres de millora del Mercat. L'import del contracte s'ha elevat a 136.916,21 € per tal d'adaptar-se a la pujada de preus del material.

La Generalitat destinarà 3.763.334 € en inversions directes a Benicarló

Els pressupostos de la Generalitat contemplen projectes com l'ampliació del Centre de Salut Integrat, la creació del passeig per a vianants i l'adequació de les casetes del port de Benicarló i la millora de l'accessibilitat a la platja de Surrac, entre d'altres.

Surt de nou a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

El lot es correspon amb l'equipament de l'oficina i té un import de 95.609,15 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s'emmarca en l'Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

Ajuntament i Turisme CV, aliats en la lluita contra l’intrusisme en el lloguer turístic

Les dos institucions signen un conveni que estableix un Pla d'Inspecció que té com a objectiu supervisar, controlar i verificar el compliment de la normativa turística.

El pop-art més millennial esclata al Mucbe amb «Born to lose» de l'artista Puntax

L'exposició, que combina referents de la cultura popular des dels anys 20 fins a l'actualitat, es podrà visitar fins a l'11 de desembre

L’Ajuntament inverteix més de 10.000 € en la neteja i ampliació de la séquia de la Sotà

S'han eliminat les canyes que recorrien tota la llera i s'ha ampliat el llit de la séquia per a facilitar el pas de l'aigua. En una segona fase, els treballs s'ampliaran fins al camí dels Moliners.

La cílix i el tresoret ja es poden visitar a l’exposició ‘Terra d’ibers’ al Mucbe

El Museu de Belles Arts de Castelló ha cedit fins al 9 de juny les peces arqueològiques més emblemàtiques del patrimoni de Benicarló.

El Consell Municipal d’Infància i Adolescència visita l’Albufera

L'activitat és una proposta de la Direcció General d'Infància de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives com a part de les accions per al Dia Mundial de la Infància i l'Adolescència.

Els Premis Literaris encaren la recta final amb una setmana carregada d’actes

La Setmana dels Premis començarà dimecres 19 de novembre i finalitzarà dissabte 26 amb la gala de lliurament. També hi haurà presentació de llibres, teatre i xarrades, tot al voltant de la literatura.

-->