Benicarló contractarà vuit persones majors de 30 anys a través del programa EMCORP

Els perfils demandats seran 5 empleats administratius i tres conserges. Les persones interessades han d'estar inscrites com a demandats d'ocupació en el centre LABORA de Vinaròs.

Benicarló presenta dos programes de formació destinats a joves i a empresaris

El programa PICE ofereix un curs de 125 hores sobre comerç, logística i magatzem orientat a joves de 16 a 29 anys. El Programa de Reestructuració Empresarial ofereix 53 hores de formació en línia a empreses que vulguen readaptar-se a les noves necessitats.

La campanya contra les distraccions al volant finalitza amb zero denúncies

En total, s'han informat 572 vehicles sobre la perillositat d'utilitzar el mòbil durant la conducció. Aquesta és la causa d'un de cada quatre accidents.

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la 340a amb la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Balanç ‘relativament positiu’ per a una temporada turística marcada per la pandèmia

La mitjana d'ocupació del Parador durant els mesos de juliol i agost ha sigut del 86%, mentre que la mitjana dels càmpings ha estat del 37,5% i la dels apartaments el 62,5%. S'ha produït un increment notable de l'interés pel turisme de natura.

Pas decisiu per a la integració del Mestre Feliu a la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat

L'Ajuntament ja disposa del l'esborrany del conveni a través del qual es materialitzarà la cessió del Conservatori. El conveni preveu que el traspàs siga efectiu a partir del curs 2021-2022.

Benicarló renova el conveni Viogen per al seguiment de víctimes de violència de gènere

El nou conveni estarà vigent durant els propers quatre anys i preveu incrementar les competències de la Policia Local en el Sistema Integral de Seguiment de les Víctimes de Violència de Gènere (VioGen). Actualment a Benicarló s'està fent el seguiment a 53 víctimes.

Participació Ciutadana organitza quatre cursos de formació per a les entitats locals

Els cursos contemplen aspectes com el règim legal de les associacions, la justificació de subvencions, la realització de projectes o la tramitació telemàtica. La formació s'adaptarà als requisits d'higiene i seguretat exigits amb motiu de la pandèmia.

Benicarló avança en la gestió dels principals projectes educatius

El traspàs de la gestió del Conservatori podria ser efectiu el curs 2021-2022. Mentre es gestiona la tramitació administrativa del nou col·legi, la previsió és instal·lar aules prefabricades de cara al curs 2021-2022.

Cinc empreses de Benicarló reben el segell de turisme segur ‘Safe Tourism Certified’

Apartaments Els Romers, A Navegar i els restaurants Chuanet, San Rafael i Cor de Carxofa han obtingut el distintiu que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).