Les obres de rehabilitació del Jardí del Mucbe encaren la recta final

Els treballs d'adequació del jardí interior del museu completaran totalment la rehabilitació de l'antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit. El jardí comptarà amb un hort botànic i una àgora per a concerts i activitats culturals.

L’Ajuntament tramita més de 250 certificats digitals durant els primers sis mesos

El servei es va posar en marxa a mitjans d'abril a la segona planta de l'edifici de Ferreres Bretó. Les persones interessades han de portar el DNI o el passaport i, en cas de ciutadans de estrangers, han d'aportar el NIE i el passaport en vigor.

S’adjudica l’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

La licitació estava dividida en dos lots: el primer, que inclou l'adequació de les instal·lacions, s'ha adjudicat per un import de 757.578,59 euros (IVA inclòs), mentre que el segon, que comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, s'ha adjudicat per 43.579,13 (IVA inclòs). El termini d'execució de les obres serà de 10 mesos.

Els escolars de Benicarló protagonitzen els actes del Correllengua

Els alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Benicarló han participat aquest matí en l'arribada de la flama del Correllengua. Els escolars també han pogut gaudir d'una actuació teatral a càrrec de Món d'Animació.

Surt a licitació la concessió de les parades vacants del Mercat Central

La Plataforma de Contractació del Sector Públic recull l'anunci de licitació de la concessió administrativa de les parades vacants del Mercat Central. El termini de la concessió serà de 18 anys i la presentació de propostes es podrà fer fins al 4 de novembre.

Benicarló promociona els seus atractius turístics a València

Avui divendres i demà dissabte, Benicarló participarà en l'acció de foment turístic que realitza el Patronat Provincial de Turisme de Castelló a la ciutat de València. Es farà promoció de l'oferta de sol i platja, nàutica, cultural i gastronòmica, especialment de les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja.

Benicarló presenta una intensa programació de tardor per al públic infantil i familiar

L'Ajuntament ha preparat una extensa oferta cultural infantil per als mesos d'octubre, novembre i desembre. La programació inclou música, teatre, tallers, contacontes i activitats familiars.

Dones artistes protagonitzen els tallers familiars de tardor del Mucbe

Amb l'objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món de l'art, el Mucbe imparteix una sèrie de tallers d'octubre a desembre. Tres artistes contemporànies seran les protagonistes dels diversos tallers: Frida Kahlo, Olga Rozánova i Judy Chicago.

Benicarló inicia la declaració del magatzem del carrer de César Cataldo Bé de Rellevància Local

L'Ajuntament de Benicarló vol atorgar aquesta catalogació a l'estructura pel seu significat i el valor patrimonial i etnològic. És un dels 10 magatzems al voltant de la indústria del Vi de Carlón que hi havia a la zona marítima de Benicarló.

La Taverna Selecta Rayfe guanya el setè Concurs del Pinxo de Polp a Caduf

La tapa «Polp a la mar», de la Taverna Selecta Rayfe, ha guanyat la setena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup. Barrafina i La Bodegueta han quedat segon i tercer respectivament i Hogar del Pescador ha rebut la menció del jurat.