Benicarló aposta per una programació de Nadal per a tots els públics

Concerts, teatre, l'arribada del Pare Noel o la Cavalcada dels Reis d'Orient conformen un programa que també compta amb la tradicional Sant Silvestre i la Ruta pels Pessebres de la ciutat. Benicarlàndia s'ha programat del 27 al 30 de desembre a l'annex del Pavelló Poliesportiu.

El dissenyador Ibán Ramón firma la imatge de la XXX Festa de la Carxofa

El reconegut dissenyador ha apostat per un cartell simple i funcional inspirat en els codis geomètrics de la natura. Ibán Ramón és autor de nombrosos de treballs, entre ells, l'última campanya institucional de la Generalitat per al Nou d'Octubre.

Benicarló lliura els Premis Literaris i reafirma la seua aposta cultural

El Magatzem de la Mar ha acollit avui l'acte de lliurament de les quatre categories dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2022.

Benicarló expressa la seua condemna i rebuig a la violència masclista

Amb motiu del 25N, la Corporació Municipal ha fet visible el seu rebuig a la violència de gènere amb la lectura conjunta d'un manifest de condemna. A l'acte també han participat Ateneu Maestrat, els centres educatius de secundària i membres de l'Assemblea de Dones de Benicarló.

Benicarló senyalitza els seus carrers per sensibilitzar contra la violència de gènere

Amb motiu del 25N, s'han habilitat quatre senyals viaris a les entrades principals de la ciutat amb el missatge «Benicarló lliure de violència de gènere i masclista» i el telèfon d'ajuda a les víctimes «016».

Qualitat, talent i excel·lència en el palmarés de la setena edició dels Premis Literaris

Anna Fonollosa ha guanyat el Premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat, mentre que Vicent Sanhermelando s'ha fet amb el de Narrativa Juvenil. Fernando Cervera ha aconseguit el Premi de Divulgació Científica i Vicente Ruiz el Premi de Cuina, Salut i Sostenibilitat.

Benicarló potencia el Nadal amb una il·luminació espectacular i energèticament eficient

El 2 de desembre es farà l'encesa oficial de les llums de Nadal. El conjunt de l'enllumenat suposarà un consum de poc més de 8.500 watts, l'energia equivalent a la de 4 assecadors de cabells.

Benicarló posa en marxa una campanya de conscienciació de consum responsable

L'objectiu és promoure una major implicació de la població i apostar pel consum de productes locals i de temporada

Les radiografies confirmen la presència d’aixovars en l’interior de les urnes funeràries

S'han pogut detectar aixovars en 7 de les 9 urnes radiografiades, que contenen elements com sivelles, fíbules, braçalets o collars. Les radiografies s'han dut a terme gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Salut i el Centre de Salut Integrat de Benicarló.

Surt a licitació l’adequació del pàrquing per a vehicles del costat del Mercat

L'habilitació del solar inclou, entre d'altres, l'enderrocament dels murs exteriors i la pavimentació dels 1.500 metres quadrats de la parcel·la, amb capacitat per a 67 vehicles. El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el 7 de desembre.

-->