Avancen a bon ritme les obres d’adequació del Servei d’Atenció a les Persones

La primera fase, corresponent a la reforma i distribució de l'espai, finalitzarà a mitjans de juliol. La segona fase, on s'inclouen les instal·lacions, revestiments i equipament, estarà llesta al mes d'octubre.

Benicarló es prepara per a les cloendes de les campanyes esportives

Aquest dissabte finalitzarà el programa Esport Escolar amb el lliurament de trofeus. Diumenge tindrà lloc la clausura de la Campanya Esportiva d'Hivern amb activitats per a tots els públics.

La secció web dedicada a les eleccions registra més de 73.000 pàgines servides

La majoria de l'electorat ha consultat el col·legi on havia de votar i l'apartat dedicat a l'escrutini final. Enguany es compleixen 20 anys de la posada en marxa de la secció web, amb un balanç de més de 3,4 milions de pàgines servides.

Benicarló treballa la prevenció de les addiccions en l’àmbit laboral

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) desenvolupa accions orientades a prevenir les addiccions en el marc dels projectes d'inserció laboral «Dinamitza't» i «Benicarló Rehabilita».

Surt a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

El lot es correspon amb l'equipament interior de l'oficina i té un import de 166.332,42 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s'emmarca en l'Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

Més de 18.000 ciutadans de Benicarló estan convocats a les urnes diumenge

Els 12 col·legis electorals de la ciutat obriran a les 9.00 hores i cadascun comptarà amb un representant de l'administració que estarà a disposició de les 30 meses i que traslladarà les dades de participació. 953 benicarlandos i benicarlandes votaran per primera vegada.

Turisme prepara un Sant Joan mariner que inclourà Fira Gastronòmica

Per a la jornada del 24 de juny s'ha programat un passeig en barca en dos torns de matí i tarde i una Fira de Productes Gastronòmics i de Proximitat al passeig de Manuel Azaña. Durant tot l'estiu es duran a terme activitats de senderisme, cicloturisme, astronomia i altres al voltant del Vi Carlón.

Surt a licitació el disseny i la instal·lació de la senyalització turística

L'import de la licitació és de 244.818,88 euros i les ofertes es poden presentar fins al 6 de juny. El projecte forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Surt a licitació de nou l'adequació del Centre de Formació del carrer Major

S'habilitaran 10 aules amb capacitat per a més de 200 alumnes, a més d'espais per a reunions i conferències. El projecte forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Benicarló presenta una potent oferta educativa i esportiva per a l’estiu

La proposta inclou conjuntament l'Escola d'Estiu d'oci educatiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i la Campanya Esportiva d'Estiu, amb una àmplia oferta per a totes les edats.