La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda rep el premi Carxofa d’Or 2023

El sopar de gala ha servit també per homenatjar la llauradora benicarlanda Vicenta Calvet, un referent com a dona que dedica la seua vida a treballar les terres de la família.

Benicarló es prepara per als dies grans de la XXX Festa de la Carxofa

El ministre d'Agricultura visitarà la ciutat divendres al matí, i a la nit s'entregarà la Carxofa d'Or a la xef Carme Ruscalleda. Diumenge, el president de la Generalitat assistirà a la gran Demostració Gastronòmica.

El ministre Agricultura visitarà Benicarló amb motiu de la Festa de la Carxofa

Luis Planas serà rebut per l'alcaldessa a l'Ajuntament i posteriorment es reunirà amb el sector agrari a la Cooperativa Agrícola i visitarà també la llotja i les instal·lacions de la Confraria de Pescadors

Benicarló aposta per la promoció de la gastronomia en la 43a edició de Fitur

L'equip del restaurant Destapa't oferirà un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal

Els restaurants Mar Blava i Pàdamo guanyen el Concurs de Pinxos de la Carxofa

Els establiments Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els tres primers en la modalitat de pinxo d'autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en la categoria de cuina tradicional.

El Concurs del Pinxo de la Carxofa comptarà amb un jurat de 4 estrelles Michelin

Els xefs Vicent Guimerà, de l'Antic Molí, Miguel Barrera, de Cal Paradís, Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador, d'Atalaya, i María José Martínez, d'El Lienzo decidiran el pinxo guanyador. 12 participants aspiren al primer premi.

La Biblioteca organitza unes jornades en homenatge a la cultura japonesa

Del 19 al 22 de gener hi haurà contacontes, conferències, exposicions de bonsais i tallers.

La cuinera Carme Ruscalleda, reconeguda amb la Carxofa d’Or 2023

La prestigiosa xef compta amb una brillant trajectòria avalada per sis estrelles Michelin. Va regentar durant 30 anys un dels temples de la gastronomia mundial, el restaurant Sant Pau, i és una de les cuineres més reputades del món.

S’adjudiquen a Urbamed les obres de regeneració urbana de l’Eix Cívic Central

Els treballs s'executaran per 2,1 milions euros i suposaran la transformació de la zona centre de Benicarló convertint-la en un espai més amable, més sostenible i més accessible.

Avui comença el servei de recollida selectiva de matèria orgànica a Benicarló

S'han desplegat un total de 140 contenidors marrons per tota la ciutat. L'oficina d'FCC de la plaça del Ministre Marcelino Domingo reparteix poals per a facilitar la recollida de les restes orgàniques als domicilis.

-->