Benicarló comptarà amb uns romanents de tresoreria de 4,3 milions d’euros

Aquests diners serviran per a suplementar diverses partides del pressupost, com les de Medi Ambient, Esports o Comerç. Es destinarà 1 milió d'euros de fons propis per a facilitar l'obertura de la Piscina Municipal.

L’Ajuntament de Benicarló pagarà la setmana que ve les Ajudes Parèntesi

S'abonaran 454.334 euros a les 301 persones treballadores autònomes i microempreses de Benicarló que han sol·licitat les ajudes. Amb els diners que no s'han gastat s'obrirà una nova línia per als sectors que no s'han pogut beneficiar d'aquestes ajudes.

Benicarló condicionarà el tram central del camí de les Foies a través del Pla 135

Es repararà un tram d'1,4 quilòmetres de longitud, situant paviment per damunt de l'existent. L'actuació compta amb un pressupost d'execució de 110.866,67 euros i forma part del Pla 135 de la Diputació de Castelló.

Benicarló treballa per a evitar els problemes causats per l’orina dels gossos

La campanya «El teu gos, la teua responsabilitat. Respecta la via pública!» posa a disposició dels veïns i veïnes de Benicarló tots els recursos possibles per a cuidar de la ciutat i del medi ambient. S'instal·laran banderoles i adhesius recordatoris i es repartiran botelles perquè els propietaris puguen diluir l'orina dels gossos durant els passejos.

Els centres assistencials de l’OACSE reprenen les sortides terapèutiques dels usuaris

Tant la Residència Sant Bartomeu com el Centre de Dia Nou d'Octubre compaginen les sortides a l'exterior amb visites als domicilis familiars. Les sortides compleixen estrictament els protocols d'higiene.

Serveis Socials ha assessorat 191 famílies amb menors durant el 2020

Des del servei s'orienta i s'assessora les famílies i es fa seguiment dels menors que es troben en situació de risc social o amb els quals s'ha adoptat alguna mesura de protecció. S'ha fet seguiment a 218 xiquets, xiquetes o adolescents.

S’amplien les caixes niu per a protegir les falcilles i lluitar contra els insectes

Durant el 2020, les falcilles van ocupar en un 90 % les 32 zones de cria ubicades a la plaça dels Telers. La supervivència d'aquestes aus és vital per a la lluita contra plagues com la del mosquit tigre i altres insectes.

Benicarló presenta un Cicle de Concerts de Primavera molt versàtil

El Cicle està format per vuit concerts de diferents estils i propostes musicals i comença aquest dissabte. Els concerts són gratuïts, però amb els aforaments limitats segons la normativa vigent.

La Biblioteca Manel Garcia Grau torna a obrir per a l’estudi

Estarà oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores. És necessari agafar cita prèvia per telèfon o per correu electrònic, tant per a reservar espai per a estudiar com per al servei de préstec i devolució de llibres.

Benicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi

Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicarló han presentat les sol·licituds principalment a través de la Seu Electrònica. Amb els diners que no s'han gastat s'obrirà una nova línia d'ajudes per als sectors que no s'han pogut beneficiar d'aquestes ajudes.

-->