Benicarló regularà la utilització agrícola de fangs procedents de la depuració d’aigües residuals

La modificació també inclou la regulació de les explotacions apícoles, que, d'acord amb la normativa autonòmica, han de comptar amb l'autorització pertinent.

Actualització de dades a la Residència El Collet i al Centre Geriàtric

Els residents positius per covid19 a la Residència El Collet són 17, dels quals dos estan ingressats a l'Hospital i la resta tenen simptomatologia lleu. Al Centre Geriàtric queden 8 residents positius per covid-19, dos a l'hospital i sis al centre.

Benicarló gaudirà del tradicional Mercat de Nadal el proper 6 de desembre

La jornada s'ha traslladat a la plaça de la Constitució per tal de complir amb la normativa de separació i distància. Es reuniran més de 25 estands de roba, complements, artesania i també parades d'entitats locals.

Finalitzen els tallers d’ocupació Et Formem amb tres certificats de professionalitat

Durant 18 mesos, l'alumnat ha rebut formació en jardineria però també en competències digitals, riscos laborals, medi ambient i igualtat de gènere.

Set dels 15 residents positius del Centre Geriàtric reben l’alta mèdica

Dels vuit positius que queden actius, dos estan hospitalitzats però evolucionen favorablement. A finals de la setmana que ve es durà a terme un nou cribratge.

Benicarló contractarà 22 persones que han perdut el treball a causa de la covid

Les persones interessades han de ser majors de 30 anys i han d'estar donades d'alta a LABORA com a demandants d'ocupació. La contractació es farà a través d'una subvenció de més de 200.000 euros de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Agricultura inverteix 25.000 euros en la millora de camins rurals

S'han formigonat els camins de les Planes i de les Alcores i un tram del camí de Sant Jordi. En breu s'asfaltarà un tram del camí de la Sequieta.

Benicarló sol·licita el cobrament de la tercera despesa de l’EDUSI per valor d’1,1 milions €

L'import correspon a l'execució del projecte d'eficiència energètica, l'execució del projecte de rehabilitació de la casa del carrer Major i el projecte expositiu ‘Terra d'Ibers'.

Salut Pública confirma un nou brot de 18 positius per covid19 a El Collet

Els nous contagis afecten 11 residents i 7 treballadors. Els dos residents afectats pel brot anterior ja estan en situació d'infecció resolta.

Benicarló rebrà 64.000 euros del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics

L'aportació es fa de forma conjunta entre la Generalitat i la Diputació. L'ajuda servirà per a sufragar les despeses generades per la covid19.