Irene Furió guanya el XXII Certamen de Fotografia Ciutat de Benicarló

El segon premi ha estat per a Francisco José Segovia Gómez i el tercer per a Sarah Vallés Burriel. De les 75 obres presentades, una selecció de 50 es podran veure al Mucbe fins al 28 de novembre.

L’Ajuntament inverteix 32.000 euros en la millora de l’Escola de Música de la Banda

Els treballs s'han centrat en la millora de la qualitat de l'aire i en la reparació de goteres i adequació de l'accés a la coberta de l'edifici. Aquesta inversió se suma als 46.000 euros que es van aportar el 2015 per a millorar l'accessibilitat i l'eficiència energètica del local.

La Universitat Popular amplia l’oferta i recupera el curs de Restauració de mobles

Pintura en seda i Teatre també s'incorporen a l'oferta formativa. Al gener començaran els cursos d'Anglés i Francés, Entrenament de la memòria, Creació literària i Fotografia.

Benicarló presenta una agenda cultural de tardor carregada de teatre, cine, música i literatura

El programa Bocabadats recupera l'oferta teatral per al públic infantil mentre que el Cicle Santa Cecília aglutinarà enguany tres concerts. La Setmana dels Premis Literaris tancarà la programació l'última setmana de novembre.

La justícia falla a favor de l’Ajuntament en la demanda per la propietat del campanar de Benicarló

El campanar de Benicarló és propietat de l'Ajuntament de Benicarló, segons la sentència del Jutjat de Primera Instància número 3 de Vinaròs. La sentència ha estat dictada en primera instància, de manera que el Bisbat pot recórrer davant de l'Audiència Provincial.

S’adjudica l’excavació arqueològica i l’estudi del jaciment del Mas de Fabra

L'actuació es farà en dos fases: una primera per al desbrossament i neteja dels terrenys i la segona, que se centrarà en l'excavació i estudi del jaciment. L'adequació de la zona començarà aquesta setmana i a primers de novembre s'iniciaran els treballs arqueològics.

Torna el cicle ‘Quina temor’, una aposta per la tradició de contar històries a la vora del foc

Aviva Benicarló ha programat dos tardes de contes de misteri per a joves i grans i un espectacle teatral, tot per a reviure històries fantàstiques relacionades amb monstres i espantacriatures. Totes les activitats són gratuïtes però cal fer reserva prèvia a correu.mucbe@benicarlo.org

Benicarló promou els ODS amb el projecte expositiu ‘In/Sostenible’

Fins al 21 d'octubre el Magatzem de la Mar acull una exposició organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat que incideix en el consum de productes sostenibles. 500 escolars dels centres educatius de Benicarló visitaran la mostra durant tota la setmana.

Benicarló aconsegueix més de 450.000 euros per a programes d’ocupació

El programa Ecovid comptarà amb 222.156 euros per a contractar persones majors de 30 anys mentre que el programa EMPUJU, per a joves menors de 30 anys, estarà dotat amb 229.744 euros. Les dos subvencions permetran contractar més de 20 persones.

-->