Tot a punt per a l’onzena edició de Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

Les Jornades engegaran el pròxim 26 de setembre amb la tradicional degustació al Mercat Municipal. A més d'organitzar la Ruta dels Pescadors, una altra de les novetats d'enguany és que en les Jornades del Pinxo se serviran tapes en lloc de pinxos, per tal que es gaudisca millor del sabor.

Benicarló fomenta l’emprenedoria a través del programa Actiben Inicia

La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament i realitzada per la Càtedra INCREA d'innovació, creativitat i aprenentatge de la Universitat Jaume I. El programa es durà a terme del 26 de setembre al 12 de novembre.

12 experts de reconegut prestigi integraran el jurat dels Premis Literaris de Benicarló

El jurat de la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló estarà format per destacades figures de la comunicació, la filologia, la literatura, la ciència i la gastronomia. Els benicarlandos Elsa Beltran, Blanca Ferrer, David Meseguer i Fernando Foix també formaran part del jurat.

425 músics i balladors es trobaran a Benicarló en la III Trobada de Danses

La jornada, que se celebrarà el pròxim 21 de setembre, congregarà músics i dansaires de 20 municipis de les comarques del Baix Maestrat, l'Alt Maestrat, la Plana Alta i l'Alcalatén. De matí, se celebrarà la III Trobada d'Entitats del Maestrat, on es debatrà sobre la cultura i l'economia dels pobles del Maestrat.

Surten a licitació les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló

Les actuacions consistiran a impermeabilitzar cobertes per a eliminar humitats i a reparar paviments. El projecte s'emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i té un pressupost base de licitació de 131.292,28 euros (IVA inclòs).

Benicarló inicia el curs escolar amb normalitat i amb un increment d’alumnes

Tots els alumnes de Benicarló, de primària i secundària, han començat avui el curs escolar amb total normalitat, tot i l'augment del nombre d'alumnes en primària. El CEIP Eduardo Martínez Ródenas ha assumit una nova aula per a alumnes de 3 anys.

El Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral impulsa la formació

Les accions formatives van destinades tant a empreses com a administracions. Les tres jornades, que són gratuïtes, tindran lloc el 20, 23 i 25 de setembre a l'Espai Empresarial Actiben.

Benicarló presenta la programació de Forma't! per al segon semestre de l’any

El programa està format per 13 cursos i tallers gratuïts de temàtiques diverses. L'oferta formativa inclou temes com el màrqueting, l'hostaleria o el comerç digital, entre d'altres.

La 5k nocturna enceta la sisena edició del Circuit de Curses Populars

Ja està tot a punt per a la cinquena edició de la cursa 5K nocturna que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de setembre. Enguany comptarà amb un circuit nou que recorrerà la zona marítima de la ciutat i tindrà la sortida i l'arribada a la plaça de Mossén Tomás.

El Ple aprovarà la subscripció del conveni per a la implantació de l’Administració electrònica

Aquest és el primer pas per a la implantació de l'Administració electrònica i la creació de l'Oficina d'atenció al ciutadà, que seran una realitat els pròxims mesos. L'Ajuntament ha escollit la plataforma de la Diputació d'Albacete atenent a criteris d'eficàcia i eficiència.