Educació i Ajuntament de Benicarló aborden amb les reformes dels instituts a través de l’Edificant

El director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria, Víctor Garcia, i l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'han reunit amb les comunitats educatives de l'IES Joan Coromines i de l'IES Ramón Cid per informar i explicar com avancen les actuacions del pla ‘Edificant' per a la reforma dels dos instituts.

Les restes arqueològiques de la capella del Convent tornaran al Mucbe

Els béns museístics es van traslladar al Museu de Belles Arts de Castelló quan es van trobar mentre es feien els treballs de restauració del Convent de Sant Francesc. Entre les restes es troben monedes, un medalló, un crucifix, restes d'armes i fragments ceràmics.

El carrer de València s’obrirà al trànsit a mitjans de la setmana que ve

Les obres estan a punt de finalitzar, només queda asfaltar el carrer, pintar les senyalitzacions vials i plantar els arbres. Les actuacions han tingut un cost de 190.189,56 euros (IVA inclòs).

Les Falles 2020 comptaran amb el dispositiu de seguretat més gran dels últims anys

240 efectius de la Policia Local treballaran al carrer entre tots els torns, distribuïts en quatre patrulles en cadascun. Baixa la delinqüència en general, tot i que augmenten les estafes a través d'Internet.

Benicarló presenta una àmplia programació amb motiu del Dia de la Dona

Esport, exposicions, tallers, teatre, programes de ràdio, projecció de documentals i xarrades protagonitzen la programació de la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives amb motiu del 8 de març. Les activitats començaran aquest diumenge amb la Volta a Peu per la Igualtat.

Es recuperen 74.159,74 euros a través de reclamacions tramitades per l’OMIC

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Benicarló ha gestionat durant el 2019 un total de 285 reclamacions de persones usuàries, principalment del sector de la telefonia, amb el 43,9% del total. A més, des de l'OMIC s'han atès 555 consultes, gestionat 495 denúncies i rebut 288 queixes de clients.

Benicarló aposta per unes Falles lliures de plàstics

La Regidoria de Medi Ambient ha preparat una sèrie d'accions per tal d'aconseguir unes festes sense residus plàstics i més mediambientalment sostenibles. L'Ajuntament repartirà a les comissions falleres vaixelles compostables per tal de substituir les de plàstic.

El Mucbe exhibeix l’obra de 15 artistes finlandesos contemporanis

Fins al 29 de març el Mucbe acollirà l'exposició col·lectiva «Finlàndia crea», on es recullen pintures, fotografies i escultures de 15 artistes finlandesos, vuit dones i set homes. Cadascú amb el seu estil propi i tots centrats en la creació contemporània.

La Regidoria d’Agricultura adjudica les parcel·les de l'Hort de la Mar

El sorteig ha determinat les 27 persones que cultivaran les parcel·les i l'associació que tindrà adjudicada la parcel·la reservada per a entitats, que serà Ateneu Benicarló. Les adjudicacions tenen un període de vigència d'un any prorrogable per dos més.

Joventut impulsa una campanya informativa per a empoderar els joves

La campanya porta per nom «El teu projecte de vida» i pretén ajudar i assessorar la joventut en la seua integració en la societat. S'han programat accions trimestrals per a difondre els serveis de formació, orientació i assessorament que ofereix la Regidoria de Joventut.