Balanç ‘relativament positiu’ per a una temporada turística marcada per la pandèmia

La mitjana d'ocupació del Parador durant els mesos de juliol i agost ha sigut del 86%, mentre que la mitjana dels càmpings ha estat del 37,5% i la dels apartaments el 62,5%. S'ha produït un increment notable de l'interés pel turisme de natura.

Pas decisiu per a la integració del Mestre Feliu a la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat

L'Ajuntament ja disposa del l'esborrany del conveni a través del qual es materialitzarà la cessió del Conservatori. El conveni preveu que el traspàs siga efectiu a partir del curs 2021-2022.

Benicarló renova el conveni Viogen per al seguiment de víctimes de violència de gènere

El nou conveni estarà vigent durant els propers quatre anys i preveu incrementar les competències de la Policia Local en el Sistema Integral de Seguiment de les Víctimes de Violència de Gènere (VioGen). Actualment a Benicarló s'està fent el seguiment a 53 víctimes.

Participació Ciutadana organitza quatre cursos de formació per a les entitats locals

Els cursos contemplen aspectes com el règim legal de les associacions, la justificació de subvencions, la realització de projectes o la tramitació telemàtica. La formació s'adaptarà als requisits d'higiene i seguretat exigits amb motiu de la pandèmia.

Benicarló avança en la gestió dels principals projectes educatius

El traspàs de la gestió del Conservatori podria ser efectiu el curs 2021-2022. Mentre es gestiona la tramitació administrativa del nou col·legi, la previsió és instal·lar aules prefabricades de cara al curs 2021-2022.

Cinc empreses de Benicarló reben el segell de turisme segur ‘Safe Tourism Certified’

Apartaments Els Romers, A Navegar i els restaurants Chuanet, San Rafael i Cor de Carxofa han obtingut el distintiu que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Policia Local inicia una campanya per evitar l’ús del mòbil durant la conducció

Fins al 20 de setembre es realitzaran controls aleatoris per conscienciar els conductors dels perills que suposen les distraccions al voltant. Aquesta és la causa d'un de cada quatre accidents.

Serveis Socials promou la igualtat i la multiculturalitat amb un gran mural al carrer del Riu

La pintura pretén equilibrar el reconeixement social a les dones a través dels elements urbanístics i està emmarcada dins del I Pla d'Igualtat Municipal de Benicarló. El mural és obra de l'artista urbana Lily Brik.

Es reprenen les reunions en el marc del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència

La primera trobada després de declarar-se la pandèmia ha servit per a analitzar com ha afectat la covid als infants i adolescents. Els participants han fet noves propostes per a millorar Benicarló.

L’Ajuntament convenia 75.000 euros per al Club Natació, el Club Bàsquet i el CD Benicarló

L'aportació municipal servirà per a cobrir la despesa de les tres entitats, que han hagut de paralitzar l'activitat arran de la pandèmia de la covid19. per El Club Natació Benicarló rebrà 30.000 euros, el Club Bàsquet Benicarló 25.000 euros i el Club Deportivo Benicarló 20.000 euros.