Benicarló es consolida com a referent cultural amb la quarta edició dels Premis Literaris

El Magatzem de la Mar ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2019, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. L'acte ha posat el punt i final a una intensa setmana plena de propostes per a tots els públics.

Benicarló afronta la recta final dels Premis Literaris amb un cap de setmana d’excepció

Aquesta nit a partir de les 20.30 hores viatjarem al passat amb un passeig pels records, les imatges, les paraules i els sons. Demà dissabte, tindrem una entrevista a la comunicadora Sílvia Cóppulo i un diàleg entre la periodista Maria Josep Picó i el gastrònom Toni Massanés. I a partir de les 20.30 hores, la gala de lliurament dels Premis, que comptarà amb la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí.

Benicarló canalitza la veu dels infants i adolescents a través d’un Pla Municipal

Amb el Pla Municipal d'Infància i Adolescència és pretén escoltar de manera directa les opinions dels xiquets i xiquetes del municipi, amb l'objectiu de donar resposta a les seues necessitats. El Pla inclou la creació del Consell Municipal d'Infància i Adolescència, que es presentarà el pròxim dimecres 20 de novembre.

El Mucbe s’acoloreix amb «Poètiques del Collage», de Manuel Silvestre

La mostra està formada per obres amb una constant presència de figures i unes altres que són pura abstracció, i que es combinen per oferir un joc de ritmes característic de Silvestre. L'exposició es podrà visitar fins al 19 de gener.

135 candidats es presenten a les eleccions del Consell Municipal d’Infància i Adolescència

Al llarg d'aquesta setmana s'estan duent a terme les votacions en els diversos centres educatius del municipi. Aquest òrgan municipal de participació, que s'estrena a Benicarló, està format per regidors, representants polítics i per 25 representants de l'estudiantat: 16 d'educació primària i 9 d'educació secundària.

La Biblioteca Manel Garcia Grau fomenta la igualtat de gènere amb un contacontes

Vora 200 xiquets i xiquetes de 4t i 5è de primària han assistit a la funció duta a terme a la Biblioteca, que ha tingut com a objectiu fomentar la igualtat entre homes i dones. També s'organitza un concurs d'il·lustració i escriptura creativa, amb la igualtat com a protagonista, i en el qual l'alumnat pot participar.

Benicarló aposta per enfortir l’associacionisme empresarial amb tres tallers

L'objectiu de les activitats és reforçar les bases de les associacions entre empreses de la zona. Les jornades seran impartides pel president de l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre el 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre.

‘Benicarló, Ciutat de Valors’ reivindica els drets de les persones i la integració social

Per tercer any, l'Ajuntament de Benicarló fa una aposta decidida pels valors socials i ha elaborat una potent programació al voltant de quatre blocs: la infància i adolescència; la violència de gènere; la discapacitat; i la tolerància, els drets humans i les persones migrades.

Comencen les obres de rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Durant sis mesos es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l'estructura en l'immoble conegut com a «casa de doña Fidencia». L'actuació forma part de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

L’Ajuntament contractarà 6 persones desocupades majors de 30 anys

A través del programa EMCORP, del Servei Valencià d'Ocupació, l'Ajuntament cobrirà sis places de reforç per a la Brigada d'Obres i Serveis, entre peons d'obra i peons agropecuaris. Les contractacions seran a jornada completa, amb una durada de sis mesos.