Tauler d'anuncis

Calendari escolar per al curs 2019-2020

La Generalitat Valenciana ha publicat avui el calendari escolar per al curs 2019-2020. Podeu consultar aquí les dates més importants.

I Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats

L'Ajuntament de Benicarló ha aprovat el I Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats. Podeu consultar el document íntegre en aquest enllaç.

Consulta pública prèvia a la redacció del Pla Especial de Protecció Conservació i Rehabilitació del Nucli Històric Tradicional de Benicarló

L’Ajuntament de Benicarló exposa el Pla Especial de Protecció Conservació i Rehabilitació del Nucli Històric Tradicional de Benicarló per tal que la ciutadania puga exposar els suggeriments i observacions que considere adients, amb l'objectiu de millorar la participació en el procediment d'elaboració de normes. Les propostes es podran presentar fins al 28 de juny (inclòs). Consulteu el document.

XXI Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat el XXI Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «El dia a dia de Benicarló». El termini per a presentar les obres finalitza el 13 d'octubre. Consulteu les bases.

XXVII Premi de Poesia Flor Natural

La Regidoria de Cultura ha convocat el XXVII Premi de Poesia Flor Natural. Els poemes estaran escrits en valencià i el tema versarà sobre Benicarló, en qualsevol de les seues facetes culturals o socials, els seus costums o tradicions, les seues gents, i tot allò que enaltisca el nom de Benicarló, i haurà de retre homenatge a la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor. Els poemes han de ser originals i inèdits i es poden presentar fins al 28 de juny. Més informació.