El Pregoner supera els 3.000 missatges enviats i els 1.600 subscriptors

En total, s'han enviat 3.235 missatges instantanis relacionats amb la formació, ocupació, ajudes i subvencions, esdeveniments o informacions de servei. Actualment, el Pregoner té 1.631 subscriptors.

El reciclatge d'orgànica registra una mitjana molt elevada de 27.500 quilos al mes

El percentatge d'impropis (material no sol·licitat) és d'un 1,16%, una xifra excepcionalment baixa si es compara amb el 15% que se sol donar en el reciclatge de matèria orgànica. La mitjana de quilos reciclats és molt elevada comparada amb els estàndards que mesuren aquest tipus de reciclatge.

Es publiquen les bases per a cobrir en propietat 13 places d’agents de policia local

De les 13 places, 9 es cobriran per torn lliure i 4 es cobriran per torn de mobilitat. El termini de presentació d'instàncies comença avui, 12 de juliol i finalitzarà el proper 8 d'agost.

S’adjudiquen les obres de l’antiga N-340 i la urbanització del carrer de València

Les actuacions de la N-340 s'han adjudicat per un import de 697.052,73 euros (IVA inclòs), mentre que les del carrer de València s'han adjudicat per 190.189,56 euros (IVA inclòs). Les obres tenen un període d'execució de cinc i quatre mesos, respectivament.

L’Ajuntament dona tot el suport al Club Bàsquet Benicarló en el seu ascens a la lliga LEB Plata

L'anunci es va fer oficial ahir per la vesprada i requerirà un esforç important per part del club a tots els nivells, tant esportiu com econòmic. L'ascens suposa el reconeixement a la gran trajectòria del club en les últimes temporades i ha estat possible per la renúncia d'alguns equips a continuar en la categoria LEB Plata.

La Nit en Vetla tindrà 6 escenaris diferents i 17 artistes de renom internacional

Les set companyies que actuaran demà divendres tenen un reconegut prestigi i compten amb artistes de 5 nacionalitats diferents. Els espectacles d'acrobàcies, música, dansa i circ es repartiran entre els sis escenaris que s'han preparat.

47 adolescents participen en una activitat amb residents del Centre Geriàtric

L'activitat conjunta està emmarcada dins de la campanya «Viu l'Estiu», organitzada per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Els joves, d'entre 14 i 17 anys, procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com d'Aragó.

El Ple aprova les delegacions, les retribucions i les dedicacions exclusives i parcials

Les sessions ordinàries del Ple tindran lloc l'últim dijous de cada mes i la Junta de Govern Local es reunirà els dilluns. S'han aprovat tres dedicacions exclusives i 11 dedicacions parcials, incloent les dels portaveus dels grups municipals de l'oposició.

El comerç de Benicarló es bolca amb la celebració de la Nit en Vetla

La potent oferta cultural de la Nit en Vetla d'aquest divendres anirà acompanyada per una gran activitat comercial. Quasi 60 establiments es bolcaran amb ofertes i promocions comercials en tots els sectors: des de tendes de roba fins a perfumeries, passant per llibreries o joieries.

L’Ajuntament s’adherirà al programa Erasmus per a acollir estudiants de Bédarieux

La firma del conveni permetrà que els estudiants practiquen especialitats com climatització, electricitat o manteniment d'edificis en el si de la Brigada d'Obres i Serveis. Els alumnes procedeixen del centre de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, localitat propera a Montpeller, al sud de França.