Benicarló s’adherirà al fons de cooperació covid-19 de la Generalitat

Els principals sectors beneficiaris seran l'hostaleria, la restauració, l'oci nocturn, les activitats recreatives, les culturals, les associades a les festes tradicionals i les agències de viatge. El fons compta amb 120 milions d'euros, dels quals aporta un 50 % la Generalitat, un 30 % les diputacions i el 20 % els ajuntaments.

S’adjudica l’avaluació estructural dels centres educatius pendents de remodelar

Les avaluacions estructurals del CEIP Francesc Catalan, de l'IES Joan Coromines i de l'IES Ramón Cid estan emmarcades en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana. Les tres actuacions s'han adjudicat a una mateixa empresa per un total de 49.182,39 (IVA inclòs).

Benicarló supera els 28.000 habitants inscrits al Padró Municipal

Les nacionalitats més nombroses, a part de l'espanyola, són la marroquina, la romanesa i la colombiana. El grup de població amb major nombre d'habitants és el que es troba entre els 40 i 50 anys d'edat.

Benicarló adjudica l’arrendament de tres vehicles patrulla per a la Policia Local

El contracte de subministrament, que és per a quatre anys, també inclou l'opció de compra dels vehicles. La licitació estava dividida en tres lots, un per a cadascun dels tres vehicles, i s'han adjudicat a dos empreses diferents, per un total de 140.635,20 euros (IVA inclòs).

Comencen les obres de rehabilitació dels nínxols de la part antiga del Cementeri

Els treballs consisteixen a reparar els sostres de diversos blocs del nínxols de la part antiga, que s'estaven deteriorant per les filtracions de l'aigua de pluja. Les obres compten amb un pressupost de 36.075,00 euros (IVA inclòs).

Es prorroguen fins al 31 de gener les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament

Continua la prohibició de cedir espais públics municipals i es manté el tancament dels parcs infantils. També es manté la suspensió d'actes amb assistència de públic.

Benicarló habilita un servei de cita prèvia en línia per a realitzar tràmits municipals

La nova eina disponible a la pàgina web municipal permet agilitar el procés d'agafar cita per a realitzar tràmits presencials a l'Ajuntament, que fins ara només es podia fer per telèfon. Es pot sol·licitar cita per a fer tràmits relacionats amb el Registre General, el certificat electrònic, els permisos de crema o el Padró d'Habitants.

Policia Local rep formació sobre la normativa de circulació relativa als VMP

L'increment dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) circulant per la via pública fa necessari un control més exhaustiu per evitar accidents. Els vehicles de mobilitat personal (VMP) inclouen patinets, bicicletes de pedaleig assistit i altres vehicles elèctrics.

Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19

Amb els 42 treballadors i 46 usuaris del Geriàtric Sant Bartomeu es completa la primera fase de vacunació als tres centres residencials de l'OACSE. La segona dosi començarà a administrar-se el 20 de gener a la Residència Sant Francesc.

Benicarló aprova ajudes de més de 30.000 euros per a 70 empreses

Les subvencions aprovades a autònoms i xicotetes empreses de la ciutat pretenen reduir l'impacte que va tenir el cessament de l'activitat de les empreses a causa de la covid-19. S'ha subvencionat el 80 % de la despesa presentada, amb un màxim de 500 euros per empresa.